https://www.kate.ro/
Prima pagina » Cariere

Ka&Te Associates promoveaza in cadrul companiei un climat care incurajeaza originalitatea, dinamismul, perseverenta si corectitudinea si recompenseaza in concordanta. Mai mult, Ka&Te recunoaste si recompenseaza talentele si sustine performanta prin traininguri si oportunitati de dezvoltare a carierei.

Noi consideram ca nu avem angajati ci doar parteneri, iar intreaga strategie Ka&Te este bazata pe satisfactia deplina si neconditionata a partenerilor nostri, atat in interiorul firmei cat si in afara acesteia, respectand patru valori fundamentale: onestitate, respect, responsabilitate si profesionalism.

Suntem in permanenta deschisi in a primi in echipa noastra persoane talentate, cu idei inovatoare si cu simtul umorului, care isi doresc sa se perfectioneze mereu. Numai datorita partenerilor nostri interni am putut si vom putea in continuare sa oferim partenerilor externi servicii la cele mai inalte standarde profesionale.

Daca ati ajuns la aceasta pagina, este posibil sa doriti sa deveniti unul din membrii echipei Ka&Te si va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra, aplicand la unul din posturile deschide prezentate mai jos.


Nu au fost gasite joburi.
Scroll to top