https://www.kate.ro/

Prima pagina » Compania

Despre Noi

Ka&Te Associates este o firma de specialisti calificati si cu experienta in managementul informatiei si tehnologiei. Profesionalismul este unul dintre marile noastre atuuri, iar experienta din ultimii ani ne-a demonstrat ca drumul spre succes il poti parcurge doar in echipa cu clientul tau.

Suntem specializati sa planificam, sa construim, sa livram si sa maximizam beneficiile rezultate din aplicarea celor mai bune solutii si servicii pentru ca obiectivele necesare business-ului dumneavoastra sa fie atinse.

Serviciile noastre inovatoare de outsourcing si de administrare infrastructura, ajuta clientii sa: reduca costurile, elibereze resurse interne care pot sa se concentreze pe imbunatatirea strategiei, reduca riscurile, imbunatateasca livrarea servicilor IT, printr-un serviciu IT flexibil si scalabil.

Realizam acest lucru prin:

  • Externalizarea servicilor IT cu accent pe componentele IT de baza ale clientilor nostri (monitorizarea serviciilor, administrare servere, back-up, e-mail, hosting, etc).
  • Dezvoltarea si vanzarea de aplicatii la comanda sau licentiate dezvoltate de Ka&Te.

 

Ka&Te Associates considera ca misiunea companiei este de a ramane cel mai respectat dintre furnizori  care dezvolta aplicatii inovatoarea si ofera cele mai bune servicii de outsourcing, prin care se doreste crearea  unui mediu de afaceri avantajos pentru clientii companiei.

Pentru aceasta, pastram legatura cu partenerii nostri in mod constant si monitorizam permanent gradul de satisfactie a acestora. Intelegem ca doar prin intampinarea nevoilor clientilor nostri ne putem mentine serviciile la un nivel inalt.

Ka&Te Associates si-a concentrat si isi concentreaza atentia asupra calitatii serviciilor inca de la inceputul activitatii. Suntem preocupati de siguranta clientilor nostri, de aceea ne asiguram intotdeauna ca oferim cele mai inalte servicii acestora.  Acest obiectiv este atins si prin monitorizarea tendintelor globale privind standardele in domeniul IT, cat si pe cele ale managementului organizatiei.


Standard ITIL

Folosit in intreaga lume, ITIL este standardul industriei globale a celor mai bune practici pentru serviciul de management IT. El formeaza baza noastra de suport IT ca model pentru livrarea serviciilor si ofera o abordare sistematica, care are ca rezultat un nivel mai ridicat de satisfactie a clientiilor, cresterea eficientei si imbunatatirea sistemelor de disponibilitate.


ISO 9001:2000 Quality Management System

Ka&Te Associates a decis sa implementeze Sistemul de Management al Calitatii, utilizat in prezent in intreaga organizatie. Ca dovada a standardelor inalte de calitate, Ka&Te Associates a obtinut certificatul ISO 9001:2000 in 2010.

Auditul anual realizat de NDV, o autoritate internationala de certificare, confirma cu regularitate faptul ca sistemul nostru functioneaza si se dezvolta adecvat. Aceasta este o dovada ca echipa Ka&Te Associates isi perfectioneaza serviciile IT si evalueaza constant nivelul de satisfactie a clientilor.


Scroll to top