https://www.kate.ro/

Web site-uri si design

Prima pagina » Web site-uri si design

Site-uri web si web design

Inainte de a discuta de succes intr-o lume virtuala ca cea a internet-ului trebuie ca web site-ul dumneavoastra online sa fie o aplicatie puternica. Aceasta nu se poate realiza daca produsul software care va reprezinta in fata clientilor dumneavoastra este un produs slab si ineficient, poate dezvoltat in ideea doar de a avea un website sau un produs.

O pagina de internet bine facuta va oferi clientilor o prezentare detaliata (domeniu de activitate, target-uri, performante, parteneri, informatii de contact) a firmei dumneavoastra insotita de fotografii si daca doriti si de informatii despre angajatii dumneavoastra, proiectele si realizarile lor


Optimizarea si promovarea site-urilor web

Consideram ca un web site reprezinta mult mai mult pentru firma dumneavoastra decat o prezenta pe Internet si in fapt reprezinta cartea de vizita a unei societati. In acelasi timp este un mod relativ nou si destul de avantajos de realizare a publicitatii. Serviciile IT care pot fi oferite sunt urmatoarele

 • Marketing online si optimizarea site-urilor web
  • Optimizare functionalitate site;
  • Optimizare cuvinte cheie;
  • Optimizare meta taguri site;
  • Optimizare titlu pagina;
  • Optimizare text site;
  • Optimizare link-uri site;
 • Promovarea site-urilor web
  • Redesenare site (daca este nevoie)
  • Rearanjare text si imagini in pagina;
  • Eliminarea de erori din codul HTML;
  • Promovare web prin optimizare pentru motoare de cautare;
  • Promovare web prin inscriere manuala in directoare web si motoare de cautare romanesti si internationale;
  • Promovare web prin gasire de site-uri pentru parteneriat;
  • Studii si analize privind site-ul dumneavoastra si motoarele de cautare, rezultate ale promovarii.


Logo design si corporate identity

Indiferent de domeniul in care activati crearea unui Logo si a manualului de identitate vizuala a companiei ”Corporate Identity” va poate ajuta sa va diferentiati de concurenta.

Atat Logo-ul, cat si Corporate Identity reprezinta mijloace eficiente de comunicare cu clientii si permit o usoara identificare a firmei dumneavoastra in raport cu firmele concurente. Corporate Identity este un pachet complet de servicii de design prin care se urmareste obtinerea unui plus de imagine sau, altfel spus, este o unealta esentiala in planul dumneavoastra de marketing.

Prin intermediul unui astfel de pachet veti obtine designul siglei dumneavoastra, a cartilor de vizita, a foilor cu antet, plicuri personalizate, headere de fax, modele de documente, brosuri, etc. Corporate Identity asigura armonizarea intre toate elementele componente astfel incat sa se creeze o imagine unitara a firmei. Este important ca sigla sa se diferentieze vizibil de competitie si firma dumneavoastra sa fie pusa intr-o lumina pozitiva, mesajul transmis sa fie cel corect, clientul sau potentialul client sa inteleaga ca are in fata o companie ce inspira incredere, stil si personalitate.

Corporate Identity-ul trebuie sa fie consistent si uniform in toate locurile publice - elemente de semnalizare (signaletica), uniforme, vehicule, publicitate stradala, materiale tiparite, alb-negru, media color, TV, etc. Consecventa genereaza familiaritate, iar familiaritatea creaza loialitate. Astfel se construieste o marca puternica.

Cel mai eficient Corporate Identity devine un simbol al companiei dumneavoastra si demonstreaza atentia pentru detaliu si profesionalism. In afacerile cu servicii, el este evidenta tangibila a calitatii companiei, exprima abordarea companiei asupra afacerii, valorile si cultura sa. Reflecta calitatea produselor si serviciilor, strategiile de marketing, strategiile de comunicare si mediul de lucru.

Multumim Colours Of My Life pentru profesionalismul si suportul acordat!
Pe aceasta cale va invitam sa vizitati site-ul partenerului nostru Colours Of My Life, un concept store de nisa international.


Scroll to top