https://www.kate.ro/
Prima pagina » HR Executive 2.0

HR Executive 2.0


Ka&Te Associates a lansat versiunea HR Executive 2.0 - o solutie software pentru optimizarea poceselor si costurilor cu resursele umane ale companiilor.


Bucuresti, 12 septembrie 2011 - Ka&Te Associates a lansat versiunea 2.0 a solutiei software HR Executive destinata managementului eficient al resurselor umane. HRE 2.0 este o versiune noua si imbuntatatita a aplicatiei HR Executive, dezvoltata si lansata pe piata de Ka&Te in anul 2008.

HR Executive este la acest moment una dintre cele mai eficiente solutii IT de pe piata, destinate managementuluiresurselor umane. Prin modul in care a fost dezvoltata, aplicatia reprezinta un instrument de lucru flexibil si usor de utilizat, care permite accesul rapid si gestionarea eficienta a tuturor datelor despre personal ale unei companii

Utilizarea HR Executive poate reduce timpul de cautare a informatiiilor cu pana la 40%*, timpul de eliberare a adeverintelor cu pana la 85% si costurile administrative cu minim 25% (*potrivit studiilor realizate de Ka&Te).

Aplicatia a fost dezvoltata ca solutie web integrata si are module specializate precum: personal, companii, recrutare, managementul performantei si evaluarea angajatilor, pontaj, gestiune proiecte, evenimente, training, performanta, outplacement si biblioteca.

HR Executive 2.0 pastreaza seria beneficiilor pentru utilizator specifica primei variante, insa in plus fata de aceasta, au fost adaugate functionalitati noi, destinate gestionarii contractelor, planificare si urmarire bugete, imbunatatirii modulului de beneficii, imbunatatirii comunicarii cu Revisal, etc.

„Lansand o varianta upgradata a solutiei HR Executive, ne-am propus sa oferim managerilor o solutie cat mai adaptata nevoilor de business. Daca HR Executive prin modulele sale ajuta la optimizarea proceselor, HR Executive 2.0 permite in plus controlul integrat al bugetelor alocate resurselor umane. In felul acesta, managerii vor avea la dispozitie o imagine cat mai clara asupra operatiunilor specifice si a costurilor alocate celei mai importante resurse a unei companii, oferindu-le un avantaj competitiv evident”, declara Cristian Stefanescu, Director General al Ka&Te.

HR Executive 2.0 la fel ca si versiunea sa anterioara a fost dezvoltata astfel incat sa se plieze cat mai bine, pe orice tip de business. Pe langa acestea, aplicatia este flexibila si din punct de vedere al costurilor, beneficiarii avand posibilitatea sa achizitioneze doar acele module pe care le considera cu adevarat importante pentru businessul lor.

Un soft extrem de fexibil, HR Executive poate fi folosita indiferent de sistemul de operare ?i platforma calculatorului si este functionala indiferent de locatia fizica, putand fi accesata, pe baza drepturilor stabilite in prealabil, de pe orice calculator conectat la Internet.

Aplicatia HR Executive 2.0 este un instrument util de lucru pentru manageri, cu interfata prietenoasa si usor de utilizat, care in plus ofera si functionalitati specifice menite sa-i ajute atat la nivel operationat cat si in elaborarea strategiilor de dezvoltare a afacerii pe termen lung.
Despre Ka&Te Associates

Înfiintata în 2005, Ka&Te Associates este unul dintre consultantii de top în domeniul IT din România, care ofera servicii complete de consultan?a în tehnologia informatiei si aplicarea acesteia în solu?ionarea afacerilor. Cu o echipa de speciali?ti cu experienta relevanta în domeniu (media fiind de peste15 ani) Ka&Te ofera servicii IT adaptate pentru companii din domenii precum: institutii financiare, construc?ii, auto, FMCG sau sanatate.

În portofoliul de clienti ai companiei Ka&Te se numara clienti precum: Enal Romania, OTP Leasing, ItaloRomena Leasing, Medicover, Orion Lighting, OMV Petrom, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Octagon Contracting & Engineering.Pentru mai multe informatii despre Ka&Te va rugam contactati:
Dana Latkulik, Junior PR Officer
email: dana.latkulik@kate.ro; tel: 0722 461 426

Scroll to top