https://www.kate.ro/

Prima pagina » Dezvoltare software

Dezvoltare software

Software licentiat

Cea mai mare si importanta aplicatie din portofoliul Ka&Te este Human Resource Executive. HR Executive este un software web dedicat managementului eficient al resurselor umane care vine in intampinarea nevoilor companiilor de a-si optimiza investitia in cea mai importanta resursa, cea umana, sprijinind in acelasi timp departamentul de resurse umane, in vederea obtinerii unui randament ridicat

HR Executive are module specializate pentru:

 • Gestiunea datelor angajatilor companiei;
 • Gestiunea datelor companiilor partenere si/sau furnizoare de servicii (recrutare, training);
 • Gestiunea datelor in procesele de recrutare si selectie de personal;
 • Istoricul beneficiilor oferite angajatului: asigurari de sanatate, asigurari de viata, pensie privata;
 • Evolutia salariala atat a angajatilor cat si a colaboratorilor si/sau PFA-urilor, evidenta bonusurilor si a penalizarilor;
 • Performanta - in cadrul acestui meniu se pot defini dimensiuni de analiza a performantei pentru fiecare post in parte, precum si actiunile sau obiectivele care se doresc a fi intreprinse/atinse.
 • Dezvoltarea profesionala a angajatilor (evaluarea performantelor, participarea la diferite programe de training sau de dezvoltare a carierei);
 • Gestiunea datelor in cadrul unui eventual program de outplacement, proiect ce presupune asistarea persoanelor afectate de o eventuala restrucurare a companiei in procesul de cautare si identificare a unui nou loc de munca, consilierea in cariera a acestor persoane si, eventual, indrumarea lor spre programe de reorientare profesionala;

 

Dezvoltare software la comanda

Pe langa aplicatiile dezvoltate de Ka&Te existente deja in portofoliul nostru, firma noastra va poate oferi servicii IT complete pentru dezvoltarea si implementarea unei solutii software la cerere, software dezvoltat 100% pe baza nevoilor dumneavoastra de la analiza business, design de arhitectura de sistem, pana la implementarea produsului final, mentenanta si suport tehnic.

Consideram ca dezvoltarea aplicatiilor personalizate ajuta companiile sa se adapteze la evolutia rapida a tehnologiei si la dezvoltarea procesului de business. Pornind de la competentele noastre si experienta specialistilor nostri, suntem in masura sa oferim beneficiarilor rezultate consistente, construind aplicatii software durabile si complete, perfect adaptate cerintelor si specificului activitatii clientilor nostri.

Deoarece dezvoltarea software este un domeniu complex, este nevoie totuşi de o delimitare a rezultatelor sale, in principal dupa gradul de complexitate, dar si dupa distributia in timp a aplicatiilor. Astfel, putem clasifica aplicatiile software in:

 • aplicatii software punctuale – acele aplicatii relativ simple ca structura, ca tehnologii folosite, dar si ca deziderate de implementat.
 • aplicatii complexesolutii software complexe ca structura, utilizand tehnologii multiple, cu interfete cu utilizatorul elaborate, utilizand tehnici client-server. Aceste aplicatii sunt destinate rezolvarii unor probleme complexe, necesitand resurse variate de dezvoltare si implica existenta unui proiect de analiza.
 • intretinere si dezvoltare solutii software – ca orice produs, aplicatiile software vor trebui administrate permanent pentru asigurarea unei functionari lipsite de evenimente neplacute. Aceasta mentenanta poate cuprinde chiar si dezvoltarea unor unelte si scurte aplicatii punctuale, astfel incat valoarea software-ului intretinut sa fie mentinuta la cote ridicate, fara cresterea costurilor asociate cu un proiect de dezvoltare.

Tehnolologii folosite:

 • Baze de date: MS SQL Server, Oracle, My SQL, Informix, DB2;
 • Sisteme de operare: MS Windows 7/2008 Server, Linux, MacOS;
 • Sisteme de operare embedded: Windows Mobile 6/7, Android, iOS;
 • Tehnologii: PHP, Java (J2SE, J2EE, J2ME), Web Service, AJAX, XML, UML;
 • Unelte de raportare&BI: MS Reporting Services, Crystal Reports, Oracle OBIEE;


Scroll to top