https://www.kate.ro/

Prima pagina » Compania » Principii de operare

Principii de operare

Fiind o companie orientata spre performanta, suntem constienti ca reputatia noastra depinde de beneficiile aduse clientilor nostri, urmata de satisfactia pe care aceste beneficii o aduc.

Principiile cu care operam noi sunt prezentate mai jos:
 

Unicitate

Primul nostru principiu este de a considera firma dumneavoastra unica. Intelegerea si respectarea a ceea ce este diferit despre mediul dumneavostra este cheia in a fi capabili sa va ajutam. De aceea noi investim timp in a intelege viziunea si obiectivele dumneavoastra.

Adaptare

Al doilea principiu este o consecinta a acestor diferente, astfel ca majoritatea uneltelor si conceptelor necesita o adaptare pentru a putea functiona efectiv in mediul dumneavoastra. Avantajul pe care il au clientii, prin abordarea noastra de a croi solutii care sa se potriveasca fiecarei circumstante in parte – nu oferim solutii universal valabile.

Alinierea

Strategia si interventiile care sprijina schimbarea vor esua pe termen lung daca nu sunt aliniate cu celelalte elemente care caracterizeaza cultura companiei. O perspectiva completa a companiei este esentiala pentru a putea proiecta si planifica efectiv schimbarile care urmeaza.

Sinceritate

Nu vom prelua niciodata un proiect daca nu credem ca este adecvat pentru clienti. Nu vom prelua un proiect daca clientul nostru nu are disponibile toate resursele interne necesare.

Transparenta

Nu vom incerca sa vindem clientilor nostri resursele de consultanta suplimentare, peste ceea ce este intr-adevar necesar ca sa-si obtina rezultatele propuse. Vom folosi numai personal competent si cu experienta adecvata.

Responsibilitate

Nu vom incerca sa vindem proiecte viitoare pana, si numai daca, clientii au vazut beneficiul real al muncii noastre curente, si intr-adevar solicita activitati suplimentare.


Angajatii nostri

Echipa Ka&Te este formata dintr-un grup de ingineri calificati si cu aptitudini tehnice de consultanta IT, concentrati pe dezvoltarea continua a competentelor. Specialistii nostri IT sunt intruiti in mod constant astfel incat acestia sa ramana experti in domeniu si sa reuseasca sa primeasca cat mai multe certificate de lideri, cum ar fi:  IBM, HP, Cisco, Microsoft, Sun Microsystems, Symantec, VMW, si multe altele. Cu cele mai bune calificari si cu cele mai bune experiente, consultantii nostri pot oferi afacerii dumneavoastra cea mai buna solutie IT.


Scroll to top