https://www.kate.ro/

Prima pagina » Compania » Valorile companiei

Valorile companiei

Valorile care guverneaza firma Ka&Te Associates se bazeaza pe urmatoarele componente:

Calitate

Ka&Te Associates incearca continuu imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor IT oferite, astfel incat compania noastra sa se afle pe primul loc in satisfacerea nevoilor cientiilor si a angajatiilor.

Satisfacerea clientiilor

Ka&Te considera ca succesul companiei este dat de satisfacerea nevoilor clientiilor nostri. Pentru a obtine satisfactie totala din partea clientiilor nostrii consideram ca este totdeauna necesar sa cunoastem si sa intelegem nevoile clientilor.

Integritate

Compania noastra lucreaza dupa cele mai inalte standarede etice si intodeauna avem in vedere onorarea angajamentelor facute fata de clientii, angajatii si partenerii nostri. Ne asumam responsabilitatile tuturor actiunilor noastre si tratam pe toata lumea cu respect si incredere.

Lucrul in echipa

Ka&Te Associates sprijina talentele si diversitatea. Am recunoscut si vom recunoaste intodeauna ca puterea noastra competitiva este reprezentata de oamenii cu care noi lucram. Vom invata continuu, si vom imparti idei si cunostinte. Vom incuraja eforturile de cooperare la fiecare nivel in interiorul intregii companii.

O echipa diversificata si care se implica

Compania noastra promoveaza locurile de munca participative care permit oamenilor sa se implice in luarea deciziilor cu privire la activitatea lor. Cu ajutorul acestor decizii vom avansa si vom realiza obiectivele noastre comune de business.


Politica de Resurse Umane

Compania noastra construieste si mentine o relatie stransa intre Companie si angajatii sai. Ka&Te Associates face tot ce va fi posibil pentru crearea unui spirit de cooperare reciproca si intelegere a faptului ca fiecare poate avea un beneficiu din aceasta. Nevoia de a asigura un nivel inalt de comunicare in ambele sensuri, intre manageri si angajatii de la toate nivelele este un subiect de prima importanta.

Ka&Te Associates nu face discriminari intre oameni indiferent de varsta, apartenenta etnica, sex, stare civila, rasa, religie, nationalitate. Noi credem in respectarea dreptului fiecarui angajat de a se exprima liber si de a lucra intr-un mediu profesional lipsit de favoritisme.

Compania noastra ofera posibilitati egale de angajare si de promovare a tuturor salariatilor si candidatilor, incurajeaza si sprijina diversitatea fortei de munca actuale si a celei potentiale, garantand oferte egale.

Ka&Te Associates doreste sa isi pastreze si sa isi dezvolte angajatii, astfel incat ei sa obtina satisfactie din munca lor. Compania doreste sa ofere angajatilor sai oportunitatii pentru dezvoltarea profesionala. Ori de cate ori va fi posibil, noi vom acoperi posturile vacante in urma procesului de promovare interna sau transfer intern.


Conduita in afaceri

Ka&Te Associates pune un accent deosebit pe integritatea companiei si a fiecaruia dintre angajatii si reprezentantii acesteia. Toti angajatii si reprezentantii, inclusiv consultantii contractantii independenti sau furnizorii Ka&Te Associates sunt responsabili de respectarea legilor si normelor aplicabile in fiecare tara in care compania isi desfasoara activitatea si de cunoasterea si respectarea Codului de conduita in afaceri si a altor reguli ale companiei.

Cea mai importanta resursa a Ka&Te Associates sunt angajatii sai - oamenii nostri ale caror abilitati, energie si angajament pentru excelenta, precum si pentru viziunea si valorile Companiei sunt sursa caracterului Companiei si baza succesului si a pozitiei sale de lider.

Ca reprezentanti ai Companiei in afara acesteia, si indiferent de presiunile inerente desfasurarii afacerilor, vom actiona in mod responsabil si ne vom indeplini sarcinile ghidati de principiile enuntate in viziunea si valorile noastre si in conformitate cu Codul de Conduita in Afaceri si politicile noastre corporative.


Scroll to top